Jepster
Del Jepsters profil
 
Facebook Twitter
 
 
 
Jepsters statistik
Statistikker for Jepster
 
 • 3
  Gennemsnitlig bedømmelse
 • 99
  Nyttighedsstemmer
 • 0
  Udvalgte anmeldelser
 • 1
  Antal anmeldelser
 • 13. april 2018
  Første anmeldelse
 • 13. april 2018
  Sidste anmeldelse
 
 
Jepsters anmeldelser
 
Offentliggjort13. april 2018
Kundeavatar
Alder: 45-54 år gammel
Kundetype: LEGO fan
Byggeerfaring: Ekspert LEGO bygger
Overordnet bedømmelse 
3 / 5
3 / 5
Størrelse for størrelsens skyld
Må indrømme at jeg, efter at have færdiggjort dette længe ventede sæt, er lidt skuffet. Nu ser vi lige bort fra leveranceproblemer, ridsede kasser og ugers debat med LEGO om, hvordan man fik en erstatnings model.
Det starter godt med en utrolig stabil og holdbar "kerne", men efterhånden som der bygges på, bliver modellen mere og mere "ustabil".
Færdigbygget er det - som andre har sagt - et udstillings objekt og intet andet. Da jeg ikke er typen der lader ungerne lege med andre ting til små 7.000 kr. og jeg selv ikke løber rundt i huset med legetøj, gør det måske knapt så meget.
Desværre er modellen utroligt "flimsy". Ting falder af, ved den mindste berøring. Som regel fra bunden, hvor det er et helvede at sætte dem på igen. Vægten gør at man ikke bare "lige" vender den på hovedet og sætter dimsen på igen.
Toppen er decideret dårligt designet (undskyld designere, men det er den altså). Det er blot en flok interagerende plader i forskellige vinkler og de er sidder blot fast med en enkelt "Technic" stang. Det gør, at man ikke gider løfte dem af, da de er relativt svære at sætte på igen.
Der er nu heller ikke så meget at kigge på inde i "Falken". Det er en forvirrende samling af rør og andet godt og så rodet fremstår rummene altså ikke i OT. Jeg har faktisk gået og troet, at de ville fungere med en art vippemekanisme, så de kunne åben elegant én eller flere af gangen og man så kunne studere detaljer indvendigt.
Jeg føler mig overbevist om, at landingsfødderne kan afmonteres, men tør næsten ikke, da en hel del andre ting risikerer at falde af.
Den skjulte laser kanon (brugt i Mos Eisley Space Port) kan godt nok skubbes ud, men den er svær at få på plads igen, grundet måden den låses på.
Modellen skal løftes helt specifikke steder, ellers kan man være sikker på, at den går fra hinanden. Taget i betragtning af den enorme stabilitet som "kernen" har (den er altså vildt stabil), er det overraskende det ikke er lykkedes at gøre den mere stabil i færdig tilstand.

Den savner i uhyggelig grad et stativ, som den kan monteres på, for ellers kan man ganske enkelt ikke se bunden. Dette stativ er for længst designet af Lego entusiaster på nettet, men hvorfor har LEGO ikke lavet et fra start?
Desværre det ringeste af mine UCS sæt og jeg ville hellere købe Slave I, Tie Fighter & Snow Speeder end den ellers så eftertragtede YT-1300 - og stadig have omkring et par tusinde kroner i overskud.
Til 7.000 må der helt klart forventes et absolut top-of-the-line sæt og det synes jeg ikke er tilfældet. Det er flot, men så heller ikke mere.
Vi må også stadigvæk lide med klistermærker. Helt ærligt, klistermærker i et LEGO sæt til 7.000 kroner - det er altså for dårligt.
Nej, jeg kan ikke anbefale dette produkt.
fraHorsens
Fra: Danmark
Alder: 45-54 år gammel
Kundetype: LEGO fan
Byggeerfaring: Ekspert LEGO bygger
Legeoplevelse (Valgfrit) 
2 / 5
2 / 5
Værdi for pengene (Valgfrit) 
3 / 5
3 / 5
Sværhedsgrad:
Udfordrende
Udfordrende
Meget nem
Meget udfordrende
Nej, jeg kan ikke anbefale dette produkt.
+87point
99af 111syntes, at dette var nyttigt.