TDexasaurus
Profiel van TDexasaurus delen
 
Facebook Twitter
 
 
 
Gegevens van TDexasaurus
Gegevens van TDexasaurus
 
 • 5
  Gemiddelde beoordeling
 • 4
  Bruikbaarheid volgens stemmers
 • 0
  Uitgelichte recensies
 • 1
  Aantal recensies
 • 23 maart 2021
  Eerste recensie
 • 23 maart 2021
  Laatste recensie
 
 
Recensies van TDexasaurus
 
Gepost op23 maart 2021
Avatar van klant
Leeftijd: 25-34 jaar oud
Soort klant: LEGO fan
Bouwervaring: Expert LEGO bouwer
Algemene score 
5 / 5
5 / 5
Nostalgie Ten Top!
Wat een set is dit zeg! Heb hier lang over getwijfeld. Of ik deze set nou wel of niet moest kopen. Niet omdat ik het niet gelijk super tof vond. Maar de prijs hield mij tegen. Behoorlijke prijskaart voor een LEGO set.
Maar ik kon het niet laten. Uiteindelijk toch maar gekocht, voordat die opeens uit de handel is en ik spijt heb dat ik hem niet gekocht heb. Uitstekend marketing model LEGO.
En wat ben ik blij dat ik deze set gekocht heb! Nostalgie ten top. Ik ben een die-hard gamer en voor mij begon het allemaal met de NES. Dus om deze set nu te hebben, is echt heel erg gaaf!
Het console is precies zoals het was. Inclusief spel die je ook nog eens in het console kan doen. Aansluiten van de controller en gaan.
Wat deze set zo tof maakt, is dat je het beeld wat je op het scherm ziet, kan laten bewegen. En op die manier gaat Mario door het level heen.
Het bouwen van deze constructie was een unieke ervaring. Zo'n mechanisme heb ik nog niet eerder gezien in een LEGO set.
De moeilijkheidsgraad vind ik altijd moeilijk te bepalen. Van elke LEGO set. Want de handleiding die je erbij krijgt. Is ontzettend gedetailleerd en super duidelijk. Er kan dus echt niks mis gaan.
Voor kinderen is deze set super om samen met een oudere zus, broer, vader, moeder, oma of opa te maken. Voor een kind alleen, kan het nog wel eens een uitdaging zijn. Maar dat ligt natuurlijk helemaal aan het kind.
Om een lang verhaal kort te maken, te laat. Ik ben heel erg blij met deze set. Absoluut geen spijt dat ik het toch gekocht heb. Heerlijk om te bouwen en het past mooi bij de rest van mijn LEGO collectie.
Ik zou dit aanbevelen aan vrienden!
Van: Nederland
Leeftijd: 25-34 jaar oud
Soort klant: LEGO fan
Bouwervaring: Expert LEGO bouwer
Speelervaring (Optioneel) 
5 / 5
5 / 5
Waar voor je geld (Optioneel) 
5 / 5
5 / 5
Ik zou dit aanbevelen aan vrienden!
+4punten
4 van de 4 vonden dit behulpzaam.