Deze bijdrager
Profiel van Deze bijdrager delen
 
Facebook Twitter
 
 
 
Gegevens van Deze bijdrager
Gegevens van Deze bijdrager
 
 • 5
  Gemiddelde beoordeling
 • 1
  Bruikbaarheid volgens stemmers
 • 0
  Uitgelichte recensies
 • 1
  Aantal recensies
 • 19 juni 2020
  Eerste recensie
 • 19 juni 2020
  Laatste recensie
 
 
Recensies van Deze bijdrager
 
Gepost op19 juni 2020
Avatar van klant
Leeftijd: 19-24 jaar oud
Soort klant: Overig
Bouwervaring: Beginnende LEGO bouwer
Algemene score 
5 / 5
5 / 5
De magie van Disney en de details van Lego
Mijn eerste Lego-set in jaren. Zoals bijna elk kind speelde ik wel eens met Lego, maar dan bedoel ik de typische steentjes en bouwen maar. Dit was voor mij de eerste keer om een Lego-set te bouwen volgens plannetje.
Als grote Disney-fan, stond dit kasteel al lang op mijn verlanglijstje, en een week geleden was het eindelijk zover! Het kasteel was opnieuw in voorraad en ik ging meteen mijn exemplaar halen in de Lego Store! Vol spanning begon ik met het uitpakken van de doos. Meteen dan al viel mij op hoe duidelijk alles werd gemaakt. Aparte zakjes die mooi genummerd waren volgend de bepaalde stappen in het bouwproces! De bijgeleverde boek gaf voor elke stap een duidelijke instructie en maakte het ook visueel enorm duidelijk.
Tijdens het bouwen merk je zoveel details op, zoveel kleine dingen die je aandacht trekken en je doen versteld staan van hoe veel werk de realisatie van deze set wel niet geweest moet zijn. Well done Lego!
Als Disney fan, wil je natuurlijk dingen herkennen, en dat is met deze set zeker het geval. Het kasteel werd tot in de kleinste details nagemaakt zoals je het in Walt Disney World echt kan aanschouwen. Het kasteel neemt je ook mee naar allerlei Disney films, wat voor leuke extra's zorgt!
Ik kan blijven schrijven, bepaalde dingen uitleggen, maar daar heeft niemand wat aan. Deze set moet je gewoon zelf in huis halen om alle magie zelf te beleven. Naar en afgewerkte set kijken is enorm fijn, en het lijkt je soms zijn geld niet waard, maar het is pas wanneer je de set zelf bouwt, dat je er zoveel geniet van hebt, en het elke seconde werk en elke euro meer dan waard is! :)
Ik kijk enorm uit naar meer Lego Disney sets die rechtstreeks uit de Disney Parks komen. Nu we, naast het kasteel, ook het treinstation al kunnen kopen, kijk ik uit naar een grote MainStreet U.s.a. set die de 2 sets kan verbinden! :)
Ik zou dit aanbevelen aan vrienden!
Van: België
Leeftijd: 19-24 jaar oud
Soort klant: Overig
Bouwervaring: Beginnende LEGO bouwer
Waar voor je geld (Optioneel) 
5 / 5
5 / 5
Moeilijkheidsgraad:
Uitdagend
Uitdagend
Zeer eenvoudig
Zeer uitdagend
Ik zou dit aanbevelen aan vrienden!
+1punt
1 van de 1 vonden dit behulpzaam.